TAG ANSVAR FOR DIN SUNDHED

Kropslige smerter, stress, depression, angst, kroniske sygdomme og hormonelle ubalancer kan tære på dine kræfter, og din livskvalitet må gå på kompromis. Men sådan behøver det ikke at være!

Der er masser af håb for n krop i god balance. Jeg ser gang på gang, at mennesker får det bedre, med den rette hjælp og vejledning. Selv de der er hårdt ramt, kan få gnist og vitalitet igen.

Der kan være mange årsager til, at der er opstået ubalancer i kroppen, men ofte er det en uhensigtsmæssig livsstil, som har fået lov til at styre dit liv år efter år. Det kan være næringsfattig mad, et usundt familieliv, stress på arbejdet eller på hjemmefronten, udfordringer med grænsesætning, for lidt motion eller for mange smøger og drinks.

Når der opstår uønskede symptomer, kan det være tegn på, at din krop mangler vigtige byggesten. Her taler jeg om at vitaminer, mineraler, aminosyre, antioxidanter og sundt fedt, som er vigtige for kroppens celler og biokemi. Mangler der byggemateriale, siger kroppen fra, og der skal derfor sættes ind med helhedsorienteret livstilsændringer.

Når du kommer i behandling hos mig, vil vi bl.a. se på din krops biokemi og med hjælp fra samtale, tests’, kosttilskud, detox og justeringer af din generelle livsstil, kan vi sammen hjælpe din krop i den rigtige retning.

 

Vejen er nem når du kender den,
så hold ikke de sunde ændringer tilbage.

 

 

1:1 SESSION

1.800 kr. Inkl. moms (1 time) 

Inden vi mødes første gang, sender jeg dig en liste med spørgsmål, som er med til at danne et billede af hvem du er, og hvad årsagen til dine symptomer kan være. Det er et langt spørgeskema, fordi jeg er grundig og fordi, at selv små ting i livet, kan have stor betydning for dit helbred.

Jeg hjælper dig med at bestille de kosttilskud du har brug for. Jeg samarbejder med NordicVMS, som efter min mening, forhandler produkter af bedste kvalitet.

Vurderer jeg, at det ville være godt at få dig testet, kan en test tilkøbes via min samarbejdspartner Nordic Laboratorium. Vi kan teste dine mangler og derudfra sætte ind med præcis de kosttilskud din krop har brug for.

En session kan foregå ved fysisk møde hos dig eller mig, eller online. Du mærker og beslutter hvad der fungerer bedst for dig.

 

 

 

1:1 FORLØB

4.600 kr. Inkl. moms (3 mdr.) Sommertilbud slutter 1. September på 3.000 kr. Inkl. moms

Dette forløb er for dig der gerne vil arbejde med din sundhed over en periode, med hjælp og støtte fra en mentor. Forløbet strækker sig over 3 mdr. og indeholder 3 sessioner, fri mail korrespondance, støtte og vejledning. 1. session foregår på samme måde som beskrevet under 1:1 session. Session 2 og 3 er en grundig opfølgning og justering af din proces og dine tilskud. 

Hvis du vil arbejde seriøst med din sundhed, vil jeg altid anbefale at sætte nogle måneder af. De fleste mærker en væsentlig foreskel på deres energi og symptomer efter et tre måneders forløb. 

Vi kigger grundigt på din livsstil, hverdag, mønstre, behov, ønsker og vaner. Vi dykker også ned i din krops mangler på celleplan, for at kunne opbygge og vedligeholde en sundere krop uden smerter. Du kan medbringe blodprøver fra egen læge, eller få taget en af de test´ jeg tilbyder mod ekstra tillæg. En test kan være et vigtigt værktøj til at finde den præcise årsag til dine symptomer. 

 

 

 

STYRK DIN SUNDHED

4.500 kr. Inkl. moms (2 mdr. intensivt online forløb med andre kvinder)

8 ugers online sundhedsforløb for kvinder, hvor du hver uge bliver hjulpet og guidet til et liv med mere overskud og færre smerter. Læs mere om forløbet her:

Styk din sundhed

 

 @

Dette website bruger coockies. Ved at trykke ok accepterer du dette.